Samordningsförbundet Trollhättan, Lilla Edet och Grästorp

Nya ideer


SÄ fÄngas nya idéer upp!

En viktig uppgift för förbundet Àr att fÄnga upp aktuella mÄlgrupper samt behov av olika samverkansinsatser och aktiviteter som stÀrker det lokala samverkansarbetet. Genom att genomföra gemensamma kartlÀggningar framgÄr vilka insatser som ska prioriteras och Àr mest ÀndamÄlsenliga och inför varje verksamhetsÄr uppdateras aktuella mÄlgrupper.

Inför att söka samverkansmedel frÄn förbundet finns det nÄgra punkter att pÄ:

‱ Finansiell samordning ska ses som en möjlighet till att komplettera insatser utöver de ordinarie uppgifterna som myndigheten/parterna ansvarar för.

‱ Finansiell samordning ersĂ€tter inte det tidigare ordinarie samverkansarbetet mellan myndigheterna utan ska istĂ€llet ses kunna stödja, fördjupa och utveckla det som redan finns.

‱ Samarbetet och samverkan ska omfatta tvĂ„ eller flera parter och individen ska har klart behov av insatser frĂ„n flera rehabiliteringsaktörer.

Inför ett styrelsebeslut om samverkansmedel bereds alltid inkommet underlag genom förbundets tjÀnsteman och beredningsgruppen. Det kan dÀrför vara bra att vara ute i tid och en god idé Àr att tidigt kontakta förbundet genom förbundschefen alternativt nÄgon av beredningsgruppens representanter.

Dokument: Stödanvisning för ansökan av bidrag/resursstöd


Postadress
Samordningsförbundet
Trollhättan, Lilla Edet och Grästorp
461 83 TROLLHÄTTAN
Besöksadress
Österlånggatan 47
461 30 TROLLHÄTTAN
E-post och telefon
Ann Kickeus, förbundschef, 0520-49 69 49
Nina Isoaho, ekonom, 0520-49 77 96
Om hemsidan (cookies m.m.)
© Copyright SOFTLEG.se 2013-2019
Design och tillverkning: Larssonline Webbdesign